Boksläpp Störlingeboken

Folkfest när boken om Störlinge släpptes!

 

Söndagen den 2:a advent släpptes boken  "Störlinge - en Ölandsby - Då och Därefter". Det var som om Störlingeborna gått man ur huse för att kunna vara bland de första att köpa boken. Det låg en tydlig förväntan i luften. Trots ett kylslaget och olustigt väder fylldes IOGT-lokalen snabbt med besökare. Det blev både trångt och varmt, men det var hela tiden en trivsam och fin stämningen. I den lilla sammanträdeslokalen visades ett bildspel med störlingebilder.  Musiken i bildspelet dränktes visserligen av åskådarnas högljudda och igenkännande kommentarer, men det gjorde ingenting. Det bidrog bara till glada skratt och tillrop. Efteråt blev det varma applåder samtidigt som det framfördes önskemål om att bildspelet skulle visas igen, vid något annat tillfälle, så att flera kunde få möjlighet att se det. Det måste vi ordna!

 

Under hela eftermiddagen bjöd Kulturgruppen på glögg och lussefika med hembakat, samtidigt som försäljningen pågick för fullt. Många hade förbokat sina böcker, för att vara säkra på att inte bli utan.

 

Det finns ytterligare böcker kvar i vårt lager, så det går bra att komplettera sitt köp. Det är kanske något att lägga i tomtens julklappssäck? Kontakta någon av oss i styrelsen!